Lighthouse

Hallå hallå! Vi fortsätter att njuta här i Byron. I söndags var vi ute och gick ett treakingspår förbi fyren och alla stränderna. utsikten var magisk och likaså var naturen. Fick många fina bilder från den rundan men som vanligt så ska internet vara så segt, så de kommer upp en annan gång! Tå-skorna var på så efteråt var vi helt möra i benen. Va stannade även på den minsta stranden, solade och badade lite innan vi promenerade vidare. Uppe vid fyren finns det ett mysigt café som vi tänkte spana in en annan gång tillsammans med Freddie. Vi tänkte då ta oss upp tidigt och titta på soluppgången därifrån som ska vara magiskt!
Igår blev det stranden hela dagen och dagen avslutades med egengjord sushi och vin. Musigt! Ikväll ska vi till stammis-stället för tisdagar - äta hur mycket pizza vil vill för 5 dollar. Det lottas även ut priser som vi tänkte vinna precis som vi gjorde förra veckan! Puss och Kram!

Kommentarer
Postat av: Gis

Låter fantastiskt härligt! Hur är det med känslorna inför hemresan? Gott och blandat? Det är flera veckor kvar, längre tid kvar än en "normal" semester utomlands. Jag drömde att ni kommit hem, det var fint. :) det är många här hemma som längtar!



Hemma skiner solen och vi planerar bröllop för fullt :) Lilla Fröken Freja börjar bli en riktig liten människa, väldigt härligt!



Ta hand om varandra!

Kram



2012-04-10 @ 09:28:18
Postat av: Carin moster

Kul att se er igen, även om bilden var lite kass. Imorgon åker vi på kryssnig tii helsingfors med i-b och sture. Kram

2012-04-10 @ 20:37:04
Postat av: Marita

ojsan ni har haft det härligt verkar det på er långa promenad.Hoppas att ni vinner nåt

2012-04-11 @ 07:27:00
Postat av: Annesofie mam

pizza spänning öl värme det vinst allt ihop <3 var rädda om varandra kramis mamma

2012-04-11 @ 21:56:22
Postat av: Morbror Micke

Ååååå pizza buffé. Jammi vill va me. Pizza som är min favorit. Hoppas allt är bra. Saknar er. Kram. Hihi 😃

2012-04-14 @ 12:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0