12 timmar senare

Då var det snart dags att hoppa på sista flyget som går till Bangkok! Ska bli jäkligt nice att äntligen få komma fram! En hel del dramatik har uppstått de senaste timmarna då det tog rikitgt lång tid att få våra boardingcards. Av någon konstig anledning behövde vi, och några andra följa med ner i de mörkaste hålorna och identifiera våra väskor. Väskorna var i gott skick men det återstår att se om de kommer med sista flyget. Vi håller tummarna. Mitt i allt detta blev det en väldig massa spring fram och tillbaka genom säkerhetskontrollen. Kan garantera att vi båda är experter på kroppsvisitering vid det här laget.
Kram Tobbe och Sophia

Mysigt!


Väntans tider..

Då var vi iväg! Tiden har gått förvånandsvärt fort och nu sitter vi i VIP-loungen på bombays flygplats och äter chicken tikka. Inget är som väntans tider, vi landade här vid 11 indisk tid och planet till thailand går vid 00.25.
/ts

27/12 kl 22.38

Snart är det dags! Imorgon bär det av mot nya äventyr. Nu är det bara att finlira lite med packningen.

/ts

27/12 kl 22.38

Snart är det dags! Imorgon bär det av mot nya äventyr. Nu är det bara att finlira lite med packningen.

/ts

sommarpics


9 dagar

Idag är det 9 dagar kvar tills vi flyger ner till Bangkok. Det känns fortfarande lite overklig att vi faktiskt ska åka men jag antar att det går över dagen innan, eller nått. Det mesta som vi har behövt fixa med inför resan är klart, det enda vi kan vänta på nu är alla spännande julklappar som förmodligen kommer att vara bra att ha!
Kram Sophia.


RSS 2.0